Ekologiska grönsaker i smart pappersförpackning

Dags att ta farväl av burkmajsen - GoGreen lanserar ekologiska grönsaker i smart pappersförpackning

Nu vill GoGreen göra vardagsmaten ännu enklare och grönare. Med GoGreens ekologiska grönsaker är det enkelt att laga till en god, grön och hälsosam måltid som passar hela familjen. Med den smarta pappersförpackningen är produkterna ett bra val både för miljön och hälsan. GoGreen uppmanar till att byta ut konservburken mot pappersförpackningen - en gång för alla.

Nu lanserar GoGreen ekologiska grönsaker i miljö- och hälsovänlig pappersförpackning. Dessutom är förpackningen återförslutningsbar. Perfekt att ha till hands i skafferiet för den som söker en grönare matlagning i vardagen. Med GoGreens gourmetmajs, gröna ärtor och krossade tomater är det enkelt att laga till en god, grön och hälsosam måltid som passar hela familjen.

- Vi vill inspirera och hjälpa människor att äta och tänka lite grönare. Med våra nya ekologiska grönsaker i skafferiet har man alltid goda grönsaker hemma när det är knepigt att få ihop matlagningen i vardagen.

Majs som den ska smaka

Johan Jureskog, krögare på restaurang AG och Rolfs Kök bjuder här på ett värmande recept på en läcker majssoppa som sätter guldkant på vilken grå vardag som helst. Jureskogs majssoppa har en perfekt smakbalans mellan söt gourmetmajs och salt Västerbottensost – som lagas till på ett kick. Se bifogat recept.

Go Greens sortiment med ekologiska grönsaker finns i dagligvaruhandeln från vecka 6 och består av följande produkter: Gourmet majs, Gröna ärter och Krossade tomater. Cirkapris 13,90 kr – 15,50 kr.