Tävling - #minärtsoppa

Hur tillagar du en riktigt god ärtsoppa? GoGreen ger dig chansen att vinna fina priser – varje vecka. Fånga DIN ärtsoppa på bild och var med och tävla nu! Varje onsdag utser vi en vinnare som vinner en kasse med produkterna "Ready in 5" från GoGreen. ”Ready in 5” från GoGreen är ett helt nytt koncept med torkade ärter och linser där man hoppar över blötläggningen och minskar koktiden avsevärt utan att kompromissa på smak och kvalitet.

Delta i tävlingen genom att laga ärtsoppa antingen på traditionellt vis eller med GoGreens Ready in 5 Delade Gula ärter. Med dem är det lättare än någonsin att laga ärtsoppa från grunden. Vanliga Gula ärter måste först blötläggas i cirka 12 timmar och sedan koka i en timme medan ärtsoppa lagad med Ready in 5 blir klar på bara en kvart.

Läs mer om "Ready in 5": http://gogreen.se/artiklar/nyheter-och-press/ready-in-5/

Tävling:

1. Laga din ärtsoppa med egen twist. Det kan vara med en spännande touch på råvarorna eller fotat på ett kreativt sätt eller i en rolig miljö.

2. Fota och ladda upp bilden på GoGreens Facebooksida och hashtagga med #minärtsoppa.

3. Klart! Veckovinnare presenteras på www.facebook.com/GoGreenNordic varje onsdag.

Det går att tävla fram till midnatt den 3 december.

Pris: Härliga nya produkter från sortimentet "Ready in 5" GoGreen.

 

Tävlingsregler:

1. Tävlingen arrangeras av Gogreen via, Facebook.

2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för GoGreen, eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.

3. Bara tävlingsbidrag skickade on-line via Facebook kommer att tas emot. För att ha möjlighet att vinna priser i tävlingen måste den tävlande ge GoGreen rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses.

4. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

5. GoGreen  ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.

6. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt den 3 december för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från GoGreen.

Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

7. Vinnaren meddelas personligen av GoGreen och offentliggörs via GoGreens Facebooksida.

8. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle.

9. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har GoGreen rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

10. Deltagarna accepterar att om de vinner så har GoGreen rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder och namn på webbplatsen/i publikationer för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

11. GoGreen förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.