Wokade thaigrönsaker

Sätt lite extra färg på din thailändska middag med wokade grönsaker. Här kommer ett litet dressingtips för att sätta extra smak på grönsakerna. Ananasjuice, ingefära, ostronsås, fisksås, koriander och farinsocker tar dina wokade grönsaker till en ny nivå!

Ingredienser (4 portioner)

  • 2 st morötter
  • 1 st broccolibukett
  • ½ st blomkålsbukett
  • 1 st lök
  • 2 dl ananasjuice
  • 1 msk riven ingefära
  • 3 msk ostronsås
  • 1 msk vitlök
  • 2 msk hackad chili
  • 5 msk fisksås
  • 2 msk farinsocker
  • 3 msk koriander (hackad)

Så här lagar du receptet (10 min)

1. Hacka upp alla grönskar.

2. Hetta upp wokpannan och fräs alla grönsaker med vitlök och chil.

3. Tillsätt ananasjuice, ostronsås, socker och ingefära.

4. Smaka av med socker och fisksås, avsluta med att strö över hackad koriander.

Andra spännande recept

Vad tycker du?