Ancient Grains Fusilli med avokadopesto, koriander & pocherat ägg

En härligt glutenfri pastarätt med våra Ancient Grains Fusilli. Gör en pesto på avocados och koriander, det går både snabbt och är gott!

Ingredienser (4 portioner)

  • 270 g (8 dl) GoGreen Ancient Grains Fusilli
  • 
2 avokado
  • 2 vitlöksklyftor
  • 
1 kruka koriander
  • 
1 kruka persilja
  • 
1 msk limejuice
  • 1 ask (250 g) cocktailtomater
  • 
1 dl valnötter
  • 
4 ägg
  • 1 msk ättika
  • 1 tsk salt

  • 2 msk olivolja

Så här lagar du receptet (20 minuter)

1. Koka pastan al dente enligt anvisning på paketet.

2. Mixa avokado, vitlök, koriander, persilja, limejuice, olivolja till en jämn smet.

3. Rosta valnötter i en panna och tillsätt delade cocktailtomater.

4. Pochera äggen: Sjud 1 L vatten med en nypa salt och en 1 msk ättika. Knäck ett ägg i en kopp och tippa ägget i vattnet. Sjud 3-4 minuter för en krämig äggula. Använd en hålslev med hull när du tar upp ägget.

5. Blanda pastan med avokadomixen.

6. Servera med pocherat ägg, svartpeppar och hackad koriander.

Andra spännande recept

Vad tycker du?