Indisk tomat- och chiliröra

Kryddig indisk röra perfekt till naan brödet!

Ingredienser (4 portioner)

  • 2 st naan-bröd
  • 285 g GoGreen Kidneybönor ekologiska (färdigkokta)
  • 0,5 dl finhackad lök
  • 0,5 dl fint hackade tomater
  • 2 msk grön chili
  • 3 msk pressad citron
  • 2 msk hackad koriander till garnering
  • Salt
  • Olja

Så här lagar du receptet (10 min)

1. Rosta nan bröd på medelhög värme eller stek i lite olja.

2. Blanda kidneybönor, lök, tomater, chili och salt i en skål. Smaka av med salt och citronsaft.

3. Ordna naan-bröd på ett serveringsfat och strö över blandningen på nan brödet i ett jämnt lager. Garnera med koriander och servera genast!

Andra spännande recept

Vad tycker du?