Tävlingsregler

Villkor för GoGreens Instagramtävling "Vinn biljetter till Vegomässan i Stockholm, 10 juni 2017"

1. Tävlingen pågår mellan den 7 juni 2017 och den 9 juni 2017. Tävlingsbidraget måste vara postat senast mitt på dagen (12:00) på fredag den 9 juni för att vara giltigt. Bilder som taggats innan eller efter tävlingen kommer inte vara med i uttagningen.

2. Arrangör är GoGreen, Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta GoGreen via vårt kund- och supportforum på gogreen.se (http://www.gogreen.se/artiklar/om-oss/kontakt/), via e-mail: konsumentkontakt.gogreen@lantmannen.com eller tel: 020-84 84 84.

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling. De tävlande måste ha en öppen Instagramprofil för att kunna delta.

4. De tävlande ska fota en bild på sin gröna sommarrätt samt tagga en vän de vill gå med på mässan. "Din gröna sommarrätt" är upp till deltagarnas tolkning. Ladda upp bilden på Instagram och tagga GoGreen och #vegomässan.

5. Vinsterna utgörs av två biljetter till ett totalt pris av 280 kronor, och kommer att delas ut till två vinnare. Vinsterna skickas ut elektroniskt och löses in av vinnarna själva. Eventuella resekostnader och andra omkostnader bekostas av vinnarna.

6. Genom deltagande i tävlingen accepterar deltagaren att GoGreen har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar. Med plattformar avses GoGreens hemsida, Facebook och Instagram.

7.GoGreen ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.

8. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast mitt på dagen (12:00) den 9 juni 2017 för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från GoGreen. Bilderna och motiveringen bedöms efter kreativitet och presentation samt hur bra bilden överensstämmer med/representerar GoGreens slogan ”Din gröna sommarrätt”. Juryns beslut kan inte överklagas. Öppen profil krävs för att kunna delta i tävlingen.

9. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

10. Vinnarna meddelas personligen av GoGreen och dess namn offentliggörs via GoGreens Instagramkonto och Facebooksida. Vinnaren meddelas senast den 9/6 2017. Vinsten levereras senast 9/6 2017.

11. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster.

12. Deltagarna accepterar att de vinnande deltagarna ger GoGreen rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarens namn och tävlingsbidrag på gogreen.se, Facebook och Instagram för att tillkännage vinnaren av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

13. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna vinsten inte är tillgänglig, har GoGreen rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.

14. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.

Vad tycker du?