Tävlingsregler

Villkor för GoGreens Instagramtävling "Bli lunchetarian och GoGreen på lunchen"

1. Tävlingen pågår mellan den 19/4 2017 och den 7/5 2017. Bara bidrag som publicerats under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare. Bilder som publicerats innan eller efter tävlingen kommer inte vara med i uttagningen.

2. Arrangör är GoGreen, Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta GoGreen via vårt kund- och supportforum på gogreen.se (http://www.gogreen.se/artiklar/om-oss/kontakt/), via e-mail: konsumentkontakt.gogreen@lantmannen.com eller tel: 020-84 84 84.

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling. De tävlande måste ha en öppen Instagramprofil för att kunna delta.

4. De tävlande ska fota en bild på sin färdigrätt från GoGreen. Det kan vara allt från en snabb jobblunch till en mysigare lunch ute i parken. Ladda upp bilden på Instagram och hastagga bilden med #Lunchetarian och #GoGreenpålunchen. De tävlande ska även motivera varför just hen ska vinna en Spa-weekend.

5. Vinsterna utgörs av ett 1:a pris: en Spa-Weekend i Stockholmsområdet för vinnaren samt en vän till ett värde av ca 6 000 SEK. Eventuella resekostnader bekostas av vinnaren.

6. Endast tävlingsbidrag skickade till GoGreen via Instagram, taggade med #Lunchetarian och #GoGreenpålunchen och/eller via GoGreens Facebooksida kommer att godtas. Genom deltagande i tävlingen accepterar deltagaren att GoGreen har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar. Med plattformar avses GoGreens hemsida, Facebook och Instagram.

7.GoGreen ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.

8. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt den 7 maj 2017 för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från GoGreen. Bilderna och motiveringen bedöms efter kreativitet och presentation samt hur bra bilden överensstämmer med/representerar GoGreens slogan ” Bli lunchetarian och GoGreen på lunchen”. För att kunna vinna måste tävlanden även ha svarat rätt på frågan genom punkt 4. Juryns beslut kan inte överklagas. Öppen profil krävs för att kunna delta i tävlingen.

9. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

10. Vinnarna meddelas personligen av GoGreen och dess namn offentliggörs via GoGreens Instagramkonto, hemsida och Facebooksida. Vinnaren meddelas senast den 8/5 2017. Vinsten levereras senast 1/7 2017.

11. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster.

12. Deltagarna accepterar att de vinnande deltagarna ger GoGreen rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarens namn och tävlingsbidrag på gogreen.se, Facebook och Instagram för att tillkännage vinnaren av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

13. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna vinsten inte är tillgänglig, har GoGreen rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.

14. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.

Vad tycker du?