Tävla om biljetter till

Yoga Games

den 12 – 14 februari på Munchenbryggeriet i Stockholm!

GoGreen och Yoga Games tävlar ut två biljetter till årets mässa för den yoga-intresserade! Du och en kompis får gå på mässan med tillhörande yoga-klasser och workshops! 

Allt du behöver göra är att tagga en vän i en kommentar på en av våra statusar på facebook eller instagram, och motivera varför just ni två ska få vinna biljetterna och gå på Yoga Games.

Tävlingen pågår mellan 14-20 december, vi presenterar vinnaren den 21 december på vår Facebook och Instagram. 

Fullständiga tävlingsregler finns här nedan.

Tävlingsregler

1. Tävlingen arrangeras av GoGreen via Instagram och Facebook. Deltagare måste ha en öppen profil på Instagram för att kunna vara med i tävlingen.

2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för GoGreen eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.

3. Bara tävlingsbidrag skickade on-line via Instagram och Facebook kommer att tas emot. 

4. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

5. GoGreen ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.

6. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt sista dagen under tävlingsperioden för att vara giltigt. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från GoGreen.

Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

7. Vinnaren meddelas personligen av GoGreen och offentliggörs via Instagram och Facebook.

8. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle.

9. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har GoGreen rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

10. Deltagarna accepterar att om de vinner så har GoGreen rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder och namn på webbplatsen/i publikationer, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

11. GoGreen förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.

12. Bara bidrag som publicerats under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare.

Andra spännande recept

Vad tycker du?