Tillagning:
- GoGreen Rostade & saltade solroskärnor är goda att äta som de är med t.ex. russin och fikon. Eller som topping på salladen eller maten!
Rostade solroskärnor (solroskärnor, salt, solrosolja).
Kan innehålla spår av jordnötter, nötter och sojabönor.
Ursprungsland: Se förpackningens toppflik.
Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
Energi | 2500 kJ/600 kcal |
Fett | 50 g |
varav mättat fett | 5 g |
Kolhydrat | 13 g |
varav sockerarter | 1,5 g |
Fiber | 6 g |
Protein | 23 g |
Salt | 1 g |
Järn | 7 mg (50%*) |
*av DRI (Dagligt referensintag) |