Om oss

Vi på GoGreen vill att grön mat ska vara lika god att äta som den är rolig och enkel att tillaga.

Vårt mål har sedan starten varit att revolutionera grön matlagning.  För oss handlar inte grön mat om att allt ska vara vegetariskt, utan vi vill göra det enklare, roligare och godare att äta grönare mat. Vi vill att alla ska veta hur gott och enkelt det är att använda våra fröer, bönor, linser och grönsaker i den dagliga matlagningen. 

Ett första steg mot en grönare vardag kan vara att börja smått. Så byt ut eller lägg till någon av våra produkter i mat du redan gillar och börja där. Testa att blanda ner linser eller bönor i din favoritköttfärssås och gör den samtidigt godare, nyttigare, och drygare.  Blanda pumpakärnor, bulgur och bönor i salladen, eller varför inte strö över linfrö och solroskärnor på morgongröten? När du väl kommit igång hjälper vi dig gärna vidare till doftande linsgrytor och hemmagjord hummus.

Vi på GoGreen söker det bästa från världens kök samtidigt som vi tar ansvar för miljön. Vi var först med att lansera bönor, ärter och linser på tetra, ett mer miljövänligt alternativ till den gamla konservburken. På senare tid har vi utökat vårt sortiment med ekologiska ärtor, majs och krossade tomater. Bättre för dig och för vår miljö.

GoGreen är en del av Lantmännen som står för ansvarsfullt producerad mat. Mat som vi anstränger oss för att ta fram på ett hållbart sätt, från jord till bord. Läs mer om bra mat på lantmannen.se

Press

För frågor om Lantmännen Cerealia, vänligen kontakta Emelie Bontesse, Kommunikationschef. Emelie nås på emelie.bontesse@lantmannen.com eller +46 10 556 98 21.

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk.

Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på lantmannen.com.