Vinn en GoGreen Chillbean!

Chillbean

Så här tävlar du:

 1. Följ @gogreennordic på Instagram.
 2. Tagga med #grogreenchillbean i kommentarsfältet på vårt inlägg och berätta vem vill du chilla med i sommar och hur! 

Färdigt! ✨Vi utser 2 nya vinnare varje vecka.

 

Om tävlingen:

 • Tävlingen pågår v. 17-23.
 • Vi tävlar ut 2 par snyggt gröna chillbeans per vecka. 

Veckans vinnare:

 • V 17: angelaalshammar & tidforfikaomat 
 • V 18: guiltfree_living & alskade_ting
 • V 19: min_goding & livetmedmalin
 • V 20: monki58 & yones_

Om Chillbean

Läs mer om Chillbean på deras hemsida, och kolla in hur enkelt du fyller på din Chillbean med luft i detta klipp!

 

 

Tävlingsregler

Villkor för GoGreens tävling "Chillbean" för konsument

1. Tävlingen pågår mellan den 22 april 2019 och den 9 juni 2019. Bara bidrag som publicerats under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare. Inlägg som publicerats innan eller efter tävlingen kommer inte vara med i uttagningen. Tävlingen pågår under följande veckor:

 • V 17 – 22-28 april
 • V 18 – 29 april-5 maj
 • V 19 – 6 - 12 maj
 • V 20 – 13-19 maj 
 • V 21 – 20-26 maj
 • V 22 – 27 maj-2 juni
 • V 23 – 3-9 juni

2. Arrangör är GoGreen, Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta GoGreen! via e-mail: konsumentkontakt.gogreen@lantmannen.com eller tel: 020 – 84 84 84.

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling. De tävlande måste ha en öppen Instagramprofil för att kunna delta.

4. De tävlande ska kommentera på Gogreens tävlingsinlägg på Instagram, följa @gogreennordic på Instagram, tagga kommentaren med #grogreenchillbean samt tagga den person som hen vill chilla med i sommar och berätta hur.

5. Vinsterna utgörs av totalt 14 stycken Chillbeans till ett värde av ca 799 SEK styck. De vinnande bidragen vinner varsin chillbean i grön färg med GoGreens logotype på. Två chillbeans kommer att tävlas ut varje vecka. Om två bidrag inte inkommit under en vecka så har GoGreen rätt att tävla ut kvarvarande vinster under resterande tiden av tävlingen.

6. Endast tävlingsbidrag publicerade via Instagram, kommenterade på GoGreens tävlingsinlägg kommer accepteras. Genom deltagande i tävlingen accepterar deltagaren att GoGreen har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget samt namn på vinnare på sina egna plattformar. Med plattformar avses GoGreen hemsida, Facebook och Instagram.

7. Varje deltagare kan enbart delta och vinna en gång under hela tävlingens gång. Det går inte att delta i flera olika veckotävlingar för den som redan vunnit en gång tidigare.

8. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

9. GoGreen ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.

10. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt söndagen under respektive tävlingsvecka för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från GoGreen. Bidragen bedöms efter kreativitet och presentation som överensstämmer med/representerar GoGreens tävlingskriterier. För att kunna vinna måste tävlanden även ha motiverat inlägget enligt texten i punkt 4. Juryns beslut kan inte överklagas.

11. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

12. Vinnarna meddelas personligen av START!. Vinnaren meddelas senast den 15 juni 2019. Vinsten levereras senast 21 juni 2019.

13. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster. GoGreen kommer att behandla deltagarnas kontaktuppgifter och tävlingsbidrag för ändamålet att administrera tävlingen. Läs mer om vår behandling av dina personuppgifter och om dina rättigheter i vår integritetpolicy.

14. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna produktvinsten inte är tillgänglig, har GoGreen rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.

15. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.