Tillagning:

  1. Koka upp 1 ½ dl Bulgur- och linsmix i 2 dl vatten med ¾ krm salt och 1 tsk olja. Testa att byta ut saltet mot en buljongtärning för extra smak.
  2. Koka mixen under lock i 10 minuter på svag värme, rör om då och då.
  3. Ta kastrullen från värmen och låt vila med lock i ca 5 minuter.

Ingredienser

Bulgur (durumvete)* (25%), durumvete*, korn*, gröna linser* (15%), röd quinoua, pumpakärnor*.

*Ekologisk ingrediens.
Kan innehålla spår av soja och sesamfrön.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Näringsvärde per 100 g

Energi 1500 kJ/360 kcal
Fett 4,4 g
varav mättat fett 0,8 g
Kolhydrat 60 g
varav sockerarter 1,3 g
Fiber 8,1 g
Protein 16 g
Salt <0,01 g

Här kan du handla våra produkter