Tillagning:
- För att få riktigt spröda bönbollar – stek dem i generöst med olja på medelvärme i ca 13-15 minuter. Tillagas direkt från frys.
Svenskodlade vita bönor 26%, lök, gröna linser, purjolök, broccoli, chili pepperoni, vatten, havregryn*, pumpakärnor, vitlök, kokosmjölkpulver, koriander, potatisstärkelse, förtjockningsmedel (E461, E407a), joderat salt, ingefära, citronsaftkoncentrat, chili.
*Glutenfri havre
Rapsolja till stekning.
Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
Energi | 745 kJ/178 kcal |
Fett | 11 g |
varav mättat fett | 1,9 g |
Kolhydrat | 12 g |
varav sockerarter | 1,3 g |
Fiber | 4,2 g |
Protein | 5,9 g |
Salt | 1,1 g |