Tillagning:

  1. GoGreen Rostade & saltade solroskärnor är goda att äta som de är med t.ex. russin och fikon. Eller som topping på salladen eller maten!

Ingredienser

Rostade solroskärnor (solroskärnor, salt, solrosolja).
Kan innehålla spår av jordnötter, nötter och sojabönor.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Näringsvärde per 100 g

Energi 2500 kJ/600 kcal
Fett 50 g
varav mättat fett 5 g
Kolhydrat 13 g
varav sockerarter 1,5 g
Fiber 6 g
Protein 23 g
Salt 1 g
Järn 7 mg (50%*)
*av DRI (Dagligt referensintag)

Här kan du handla våra produkter