Glutenfritt fröknäcke med lätt smak av kanel

Otroligt goda fröknäckebröd med en lätt smak av kanel. Goda både till frukost eller som snacks.

  • Tillagningstid
    1 timme, 30 minuter
  • Receptet ger:
    12 bitar fröknäcke

Ingredienser

Garnering

  • Flingsalt, eller mer kärnor och frön.

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 160 grader. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
  2. Tillsätt olja och det kokande vattnet. Rör om tills smeten blir smidig och geléaktig.
  3. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper, till en tunn kaka som täcker hela papperet. Ta bort det övre papperet försiktigt med en palette eller liknande och strö lite flingsalt över. Lägg det på en ugnsplåt.
  4. Grädda brödet mitt i ugnen i 60–70 min. Låt det svalna på plåten innan delar och serverar brödet i bitar.