Vegetariska köttbullar med mozzarella, Bulgur-& linsmix och tomatsås

Med grönkål och svarta bönor är det enkelt att laga ett alternativ till de klassiska köttbullarna. Här även med lite mozzarella i, för en extra fyllig och god smak. Servera med vår Bulgur-& linsmix, klar på en kvart!

Ingredienser (4 portioner)

Så här lagar du receptet (25 minuter)

1. Fräs grönkålen på medelvärme i lite olja.

2. Mixa svarta bönor med hälften av grönkålen till en smet, tillsätt maizena, salt & peppar.

3. Bryt mozzarellan i bitar och lägg den i smeten, blanda väl. Forma till runda bollar.

4. Stek dem och cocktailtomaterna på medelvärme i lite olja, ca 7 minuter. Häll över krossade tomater och färsk basilika. Smaka av såsen med salt & peppar. 

5. Koka GoGreen Bulgur-& linsmix enligt anvisning på paketet och servera till bönbollarna tillsammans med resten av grönkålen.

Andra spännande recept

Vad tycker du?