Rödbetsburgare med ärtskott, chèvrecrème och karamelliserad lök

En lyxig vegetarisk rödbetsburgare som går riktigt snabbt att laga. 🍔 Och vad kan gå fel med smaker som chèvre och söt karameliserad lök?

  • Tillagningstid
    20 minuter
  • Receptet ger:
    4 rödbetsburgare

Ingredienser

  • 1 frp GoGreen Smokey rödbetsburgare
  • 1 frp Chèvre
  • 1 frp Crème Fraiche
  • 2 st gul lök
  • 1 msk smör
  • 2 tsk socker
  • Salt & peppar
  • Ca 1 dl vatten
  • Hamburgerbröd Brioche
  • Gurka i skivor
  • Ärtskott

Så här gör du

  1. Blanda chèvren med crème fraichen. Krydda med salt och peppar.
  2. Skiva löken och bryn den i lite smör så att den tar färg. Ställ ner värmen, sockra och salta. Häll på vattnet och låt det koka in.
  3. Stek Smokey Rödbetsburgarna i stekpanna enligt anvisning på förpackningen.
  4. Servera rödbetsburgarna i briochebröd med ärtskott och gurkskivor, chèvrecrème och karamelliserad lök.