Rödbetsburgare med ärtskott, chèvrecrème och karamelliserad lök
En lyxig vegetarisk rödbetsburgare som går riktigt snabbt att laga. 🍔 Och vad kan gå fel med smaker som chèvre och söt karameliserad lök?
-
Tillagningstid20 minuter
-
Receptet ger:4 rödbetsburgare
Ingredienser
- 1 frp GoGreen Smokey rödbetsburgare
- 1 frp Chèvre
- 1 frp Crème Fraiche
- 2 st gul lök
- 1 msk smör
- 2 tsk socker
- Salt & peppar
- Ca 1 dl vatten
- Hamburgerbröd Brioche
- Gurka i skivor
- Ärtskott
Så här gör du
- Blanda chèvren med crème fraichen. Krydda med salt och peppar.
- Skiva löken och bryn den i lite smör så att den tar färg. Ställ ner värmen, sockra och salta. Häll på vattnet och låt det koka in.
- Stek Smokey Rödbetsburgarna i stekpanna enligt anvisning på förpackningen.
- Servera rödbetsburgarna i briochebröd med ärtskott och gurkskivor, chèvrecrème och karamelliserad lök.