Vegetarisk poke bowl med glasnudlar och asiatiska bönbollar
En vegetarisk bowl är snabblagad, spciellt med våra bönbollar med asiastiska smaker. Med glasnudlar och snabbpicklad rödlök blir den bara ännu godare.
-
Tillagningstid20 minuter
-
Receptet ger:3-4 portioner
Ingredienser
- 1 frp GoGreen Asiatisk bönboll
- 1 rödlök
- 0,5 dl ättika
- 1 dl socker
- 1 dl vatten
- Ev färsk ingefära
- 1 frp glasnudlar
- 1 frp sugar snaps
- 1 knippe salladslök
- 1 burk chilimajonäs
- 1 kruka koriander
- 1 lime
- 2 msk GoGreen Skalat sesamfrö
Så här gör du
- Snabbpickla rödlök: Koka upp ½ dl ättika, 1 dl socker och 1 dl vatten. Dra av från värmen och lägg i en skivad rödlök. Tillsätt gärna färsk ingefära för extra god smak.
- Koka glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
- Tillaga de asiatiska bönbollarna enligt anvisning på förpackningen.
- Servera bönbollarna i en bowl med glasnudlar och mayo med hetta. Toppa med sugarsnaps, ingefärspicklad rödlök och koriander. Pressa över fräsch limesaft och strössla med svarta och vita sesamfrön.