Vegetarisk poke bowl med glasnudlar och asiatiska bönbollar

En vegetarisk bowl är snabblagad, spciellt med våra bönbollar med asiastiska smaker. Med glasnudlar och snabbpicklad rödlök blir den bara ännu godare.

  • Tillagningstid
    20 minuter
  • Receptet ger:
    3-4 portioner

Ingredienser

Så här gör du

  1. Snabbpickla rödlök: Koka upp ½ dl ättika, 1 dl socker och 1 dl vatten. Dra av från värmen och lägg i en skivad rödlök. Tillsätt gärna färsk ingefära för extra god smak.
  2. Koka glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  3. Tillaga de asiatiska bönbollarna enligt anvisning på förpackningen.
  4. Servera bönbollarna i en bowl med glasnudlar och mayo med hetta. Toppa med sugarsnaps, ingefärspicklad rödlök och koriander. Pressa över fräsch limesaft och strössla med svarta och vita sesamfrön.