Tillagning:

  • Ugn: 225°C varmluft. Lägg burgarna på en ugnssäker plåt i mitten av ugnen i ca 13-15 min. Vänd efter halva tiden.
  • Airfryer: 190°C. Lägg burgarna i uppvärmd airfryer och stek dem i ca 9-10 min. Tillagas direkt från frys till en innertemperatur på minst 70°C.
  • Stekpanna: Stek på medelvärme i olja i ca 8-9 min, vänd ofta.
  • Grill: Lägg burgarna på grillgallret och tillaga utan lock i 8-9 minuter vänd ofta.

 

Ingredienser

Vatten, glutenfri panering (rapsolja, rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, majsmjöl, potatisstärkelse, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (dinatriumdifosfat, natriumvätekarbonat), förtjockningsmedel (xantangummi)), ärtprotein* 14%, vegetabiliska oljor (raps, shea), stabiliseringsmedel (metylcellulosa), salt, druvsocker, naturliga aromer, potatisfiber, lök, citronjuicepulver, arom, grönsaksbuljong (salt, lök, purjolök, morotsextrakt, kryddor), majsstärkelse, vitlök, timjan.

*Svenskodlade ärtor.

Stekta i rapsolja.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Vikt: 360 g

Näringsvärde per 100 g

Energi 1331kJ/ 321 kcal
Fett 22 g
varav mättat fett 2,5 g
Kolhydrater 13 g
varav sockerarter 0,7 g
Fiber 3,0 g
Protein 12 g
Salt 1,7 g

Här kan du handla våra produkter

Vi är ledsna, men vi kan inte hitta den här produkten i någon av butikskedjorna. Titta gärna om du hittar produkten på någon av av online-butikerna här ovan eller kontakta din favoritkedjas kundtjänst för att se vilka butiker som har våra knapriga läckerheter!