Tillagning:
Ugn: 225°C varmluft. Lägg burgarna på en ugnssäker plåt i mitten av ugnen i ca 13-15 min. Vänd efter halva tiden.
Airfryer: 190°C. Lägg burgarna i uppvärmd airfryer och stek dem i ca 9-10 min. Tillagas direkt från frys till en innertemperatur på minst 70°C.
Stekpanna: Stek på medelvärme i olja i ca 8-9 min, vänd ofta.
Grill: Lägg burgarna på grillgallret och tillaga utan lock i 8-9 minuter vänd ofta.
Vatten, glutenfri panering (rapsolja, rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, majsmjöl, potatisstärkelse, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (dinatriumdifosfat, natriumvätekarbonat), förtjockningsmedel (xantangummi)), ärtprotein* 14%, vegetabiliska oljor (raps, shea), stabiliseringsmedel (metylcellulosa), salt, druvsocker, naturliga aromer, potatisfiber, lök, citronjuicepulver, arom, grönsaksbuljong (salt, lök, purjolök, morotsextrakt, kryddor), majsstärkelse, vitlök, timjan.
*Svenskodlade ärtor.
Stekta i rapsolja.
Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
Vikt: 360 g