Crispy Fillet Sallad
-
Tillagningstid20 minuter
-
Receptet ger:4 portioner
Ingredienser
3-4 st GoGreen Crispy Fillet
Dressing
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- 3 msk majonnäs
- 1,5 tsk Dijonsenap
- 1 msk färsk citronjuice
- 1 msk kallt vatten (eller mindre om en tjockare dressing önskas)
- Svartpeppar
Sallad
- 1 huvud liten isbergssallad, romansallad eller annan sallad, strimlad
- 2 morötter, tunt skivad eller hyvlad
- 0,5 gurka, i bitar
- 250 g tomater, i bitar
Tillbehör
- Hyvlade bitar av prästost eller Västerbottensost
Så här gör du
Sallad
- Förbered alla grönsaker och lägg dem i en stor skål.
Dressing
- Lägg alla ingredienser i en skål och vispa till en slät dressing.
Crispy Fillet
- Tillaga Crispy Fillet enligt anvisning på förpackningen.
- Skiva och fördela över salladen.
- Ringla dressingen över och toppa med hyvlad ost.
- TIPS! Ugnsrosta gärna bröd som blivit torrt med lite olja, salt och peppar. Blanda ner i salladen som extra krisp.