Villkor för GoGreen tävling "VINN EN AIRFRYER" för konsument

1. Tävlingen pågår mellan den 8 april 2024 och den 19 maj 2024. Bara bidrag som inkommit under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare.

2. Arrangör är GoGreen, Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta GoGreen via e-mail: gogreen@lantmannen.com eller tel: 020 – 84 84 84.

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling. 

4. De tävlande ska svara på och skicka in frågeformuläret som ligger på https://www.gogreen.se/vinn-en-airfryer-fran-obh-nordica/.

5. Två vinnare vinner varsin OBH Nordica Airfryer, till ett värde av 1800 SEK styck.

6. Varje deltagare kan enbart delta och vinna en gång under hela tävlingens gång.

7. GoGreen ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.

8. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt söndag den 19 maj 2024.

9. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

10. Vinnarna meddelas personligen av GoGreen. Vinnaren meddelas senast den 1 juni 2024. Vinsten levereras senast 30 juni 2024.

11. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster. AXA kommer att behandla deltagarnas kontaktuppgifter och tävlingsbidrag för ändamålet att administrera tävlingen. Läs mer om vår behandling av dina personuppgifter och om dina rättigheter i vår integritetpolicy.

12. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna produktvinsten inte är tillgänglig, har GoGreen rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.

13. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.