Tillagning:

För 2 portioner beräkna 2 dl bulgur & 4 dl vatten.

  1. Koka upp vatten med lite salt. Tillsätt bulgur och låt koka på svag värme utan lock i 8-10 min, rör om då och då. 
  2. Ta av från plattan och låt stå någon minut innan servering. 

Ingredienser

Bulgur (durumvete).

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Näringsvärde per 100 g

Energi 1500 kJ/350 kcal
Fett 1,3 g
varav mättat fett 0,2 g
Kolhydrat 68 g
varav sockerarter 0,4 g
Fiber 7,7 g
Protein 12 g
Salt 0,04 g
Järn 2,5 mg (18%*)
*av DRI (Dagligt referensintag)

Här kan du handla våra produkter