Tillagning:

För 2 portioner beräkna 2 dl bulgur & 4 dl vatten.

  1. Koka upp vatten med lite salt. Tillsätt bulgur och låt koka på svag värme utan lock i 8-10 min, rör om då och då. 
  2. Ta av från plattan och låt stå någon minut innan servering. 

Ingredienser

Bulgur (durumvete).

Ursprungsland: Se förpackningens toppflik.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Näringsvärde per 100 g

Energi 1500 kJ/350 kcal
Fett 1,3 g
varav mättat fett 0,2 g
Kolhydrat 68 g
varav sockerarter 0,4 g
Fiber 7,7 g
Protein 12 g
Salt 0,04 g
Järn 2,5 mg (18%*)
*av DRI (Dagligt referensintag)

Här kan du handla våra produkter