Tillagning:

Ugn: 225°C varmluft: Lägg burgarna pà en ugnssäker plät i mitten av ugnen i
ca 13-15 min. Vänd efter halva tiden.

Stekpanna: Stek pà medelvärme i olja i ca 8-9 min, vänd ofta.

Grill: Lägg burgarna pả grillgallret och tillaga utan lock i ca 8-9 min, vänd ofta.

Airfryer: 190°C. Lägg burgarna i uppvärmd airfryer och stek dem i ca 9-10 min. Tillagas direkt frän frys till en innertemperatur pả minst 70°C.

Ingredienser

Vatten, glutenfri panering (rapsolja, rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, majsmjöl, potatisstärkelse, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (dinatriumdifosfat, natriumvätekarbonat), förtjockningsmedel (xantangummi)), ärtprotein* 13%, vegetabiliska oljor (raps, shea), stabiliseringsmedel (metylcellulosa), salt, jalapeño, naturliga aromer, lök, druvsocker, potatisfiber, vitlök, svartpeppar, majsstärkelse, arom, citronjuicepulver, timjan, grönsaksbuljong (salt, lök, purjolök, morotsextrakt, kryddor).

*Svenskodlade ärtor.

Stekta i rapsolja.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Näringsvärde per 100 g

Energi 1193 kJ / 285 kcal
Fett 20 g
– varav mättat fett 2,5 g
Kolhydrater 13 g
– varav sockerarter 0.9 g
Fiber 3,0 g
Protein 12 g
Salt 1,6 g

Här kan du handla våra produkter

Vi är ledsna, men vi kan inte hitta den här produkten i någon av butikskedjorna. Titta gärna om du hittar produkten på någon av av online-butikerna här ovan eller kontakta din favoritkedjas kundtjänst för att se vilka butiker som har våra knapriga läckerheter!