Tillagning:
Ugn: 225°C varmluft: Lägg burgarna pà en ugnssäker plät i mitten av ugnen i
ca 13-15 min. Vänd efter halva tiden.
Stekpanna: Stek pà medelvärme i olja i ca 8-9 min, vänd ofta.
Grill: Lägg burgarna pả grillgallret och tillaga utan lock i ca 8-9 min, vänd ofta.
Airfryer: 190°C. Lägg burgarna i uppvärmd airfryer och stek dem i ca 9-10 min. Tillagas direkt frän frys till en innertemperatur pả minst 70°C.
Vatten, glutenfri panering (rapsolja, rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, majsmjöl, potatisstärkelse, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (dinatriumdifosfat, natriumvätekarbonat), förtjockningsmedel (xantangummi)), ärtprotein* 13%, vegetabiliska oljor (raps, shea), stabiliseringsmedel (metylcellulosa), salt, jalapeño, naturliga aromer, lök, druvsocker, potatisfiber, vitlök, svartpeppar, majsstärkelse, arom, citronjuicepulver, timjan, grönsaksbuljong (salt, lök, purjolök, morotsextrakt, kryddor).
*Svenskodlade ärtor.
Stekta i rapsolja.
Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.