Tillagning:

  1. Ugn: 225°C varmluft: Lägg burgarna på en ugnssäker plåt i mitten av ugnen ca 13-15 min. Vänd gärna efter halva tiden.

  2. Stekpanna: Stek på medelvärme i olja i ca 8-9 min, vänd ofta.

  3. Grill: Lägg burgarna på grillgallret och tillaga utan lock i 8-9 minuter, vänd ofta. Tillagas direkt från frys till en innertemperatur på minst 70°C.

Ingredienser

Vatten, glutenfri panering (rapsolja, rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, majsmjöl, potatisstärkelse, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (dinatriumdifosfat, natriumvätekarbonat), förtjockningsmedel (xantangummi)), ärtprotein* 13%, vegetabiliska oljor (raps, shea), stabiliseringsmedel (metylcellulosa), salt, jalapeño, naturliga aromer, lök, druvsocker, potatisfiber, vitlök, svartpeppar, majsstärkelse, arom, citronjuicepulver, timjan, grönsaksbuljong (salt, lök, purjolök, morotsextrakt, kryddor).

*Svenskodlade ärtor.

Stekta i rapsolja.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Näringsvärde per 100 g

Energi 1193 kJ / 285 kcal
Fett 20 g
– varav mättat fett 2,5 g
Kolhydrater 13 g
– varav sockerarter 0.9 g
Fiber 3,0 g
Protein 12 g
Salt 1,6 g

Här kan du handla våra produkter

Vi är ledsna, men vi kan inte hitta den här produkten i någon av butikskedjorna. Titta gärna om du hittar produkten på någon av av online-butikerna här ovan eller kontakta din favoritkedjas kundtjänst för att se vilka butiker som har våra knapriga läckerheter!