Tillagning:
- Skölj ärterna
- Blötlägg i kallt vatten över natten (eller i alla fall i 12 timmar)
- Häll av vattnet och skölj igen.
- Koka i lättsaltat vatten under lock, ca 45-60 minuter.
Torkade kikärter.
Ursprungsland: Se förpackningens toppflik.
Nettovikt: 400 g.
Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
| Energi | 1491 kJ/356 kcal |
| Fett | 5,4 g |
| varav mättat fett | 0,5 g |
| Kolhydrat | 50 g |
| varav sockerarter | 2,6 g |
| Fiber | 11 g |
| Protein | 21 g |
| Salt | 0,10 g |