Tillagning:
-
Skölj bönorna.
-
Blötlägg i kallt vatten i minst 12 timmar.
-
Koka upp i nytt lättsaltat vatten och låt koka på svag värme under lock i 45-60 minuter.
- Häll av vattnet.
Skölj bönorna.
Blötlägg i kallt vatten i minst 12 timmar.
Koka upp i nytt lättsaltat vatten och låt koka på svag värme under lock i 45-60 minuter.
Torkade svenskodlade bruna bönor.
Nettovikt: 450 g.
Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
| Energi | 1323 kJ/316 kcal |
| Fett | 1,5 g |
| varav mättat fett | 0,2 g |
| Kolhydrat | 45 g |
| varav sockerarter | 4,5 g |
| Fiber | 16 g |
| Protein | 22 g |
| Salt | 0,10 g |