Tillagning:

  1. Skölj ärterna.
  2. Blötlägg i kallt vatten i ca 12 timmar och häll av vattnet.
  3. Koka i lättssaltat vatten på svag värme under lock i 1 timme.

Ingredienser

Torkade gula ärter.

Nettovikt: 500 g.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Näringsvärde per 100 g torkade ärter

Energi 1350 kJ/320 kcal
Fett 1,0 g
varav mättat fett 0,2 g
Kolhydrat 49 g
varav sockerarter 3,0 g
Fiber 11 g
Protein 22 g
Salt 0 g

Här kan du handla våra produkter