Tillagning:

  1. Skölj bönorna. Blöttlägg i kallt vatten, ca 8 timmar, häll av vattnet.
  2. Koka bönorna i lättsaltat vatten på svag värme och låt sjuda under lock ca 1 timme.
  3. Häll av kokvattnet.

Ingredienser

Torkade svenskodlade svarta bönor.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Näringsvärde per 100 g

Energi 1250 kJ/300 kcal
Fett 2,4 g
varav mättat fett 0,5 g
Kolhydrat 35 g
varav sockerarter 2,4 g
Fiber 22 g
Protein 24 g
Salt 0 g

Här kan du handla våra produkter