Bönwraps med svarta bönor, kidneybönor, sallad och tomat
Fräscha wraps med bönröra på två sorters bönor i tortillabröd. Perfekta både för utflykten som en lättare middag eler mellanmål.
-
Tillagningstid20 minuter
-
Receptet ger:4 portioner
Ingredienser
Bönröra
- 1 förp (380 g) GoGreen Eko färdigkokta kidneybönor
- 1 förp (380 g) GoGreen Svenskodlade färdigkokta svarta bönor
- 1 förp (380 g) GoGreen Ekologiska Majskorn
- 1 paprika, finhackad
- 2-3 tsk sambal oelek, efter smak
- 250 g kvarg
- 2 tsk spiskummin
- salt, svartpeppar
Tillbehör
- Sallad
- Tärnade tomater
- Avokado
- 8 tortillabröd
Så här gör du
- Blanda alla ingredienser till en röra och smaka av med salt och peppar. Spara lite bönor som topping.
- Lägg lite bönröra på ett tortillabröd och rulla ihop till en strut. Toppa med fräscha grönsaker och valfri god sås.