Chiapudding med granola och färska bär
Chiapudding passar bra som frukost eller mellanmål, och går utmärkt att förbereda genom att låta chiafrön blötläggas i koksdryck över natten. Vi toppar chiapuddingen med granola för att få extra smak och lite crunch i konsistensen.
-
Tillagningstid30 minuter
-
Receptet ger:2 portioner
Ingredienser
- 3 msk GoGreen Ekologiska Chiafrön
- 2 dl kokosdryck eller havredryck
- 1 msk honung
- ½ tsk vaniljpulver/vaniljsocker
Förslag på topping
- AXA Granola med blåbär & kardemumma eller cashew & hasselnöt.
- Blåbär, hallon eller björnbär
Så här gör du
- Häll alla ingredienser i en skål eller glas och rör om.
- Ställ i kylen i minst 30 minuter, men helst över natten.
- Vid servering, toppa med bär och granola. Njut!