Grönkålssallad med kidneybönor och sesamdressing
En modern sallad med asiatisk touch av sesamolja, lime och ingefära. Perfekt som förrätt eller som tillbehör till nudlar eller grillat!
- 
                                        Tillagningstid15 minuter
 - 
                                        Receptet ger:4 portioner
 
Ingredienser
- 300 g färsk grönkål
 - 1 förp (380 g) GoGreen Eko färdigkokta kidneybönor
 - 10 cm skalad gurka
 
Dressing
- 2 msk olivolja
 - 1 msk sesamolja
 - 2 msk ljus soja
 - Saften av 2 lime
 - 1 msk färsk, riven ingefära
 - ½ röd chili, finhackad
 - 2 msk GoGreen Skalat sesamfrö
 - 1 msk honung
 
Så här gör du
- Ta bort stammarna från kålen och skölj och hacka bladen.
 - Häll av spaden från kidneybönorna och skölja av dem i kallt vatten. Blanda bönorna med grönkålen.
 - Skiva gurkan tunt och vänd ner den med.
 - Blanda ihop ingredienserna till dressingen.
 - Slå den över salladen och blanda väl.