Indisk tomat- och chiliröra

Kryddig indisk röra perfekt till naanbrödet!

  • Tillagningstid
    10 minuter
  • Receptet ger:
    4 portioner

Ingredienser

  • 2 st naan-bröd
  • 1 förp (380 g) GoGreen Eko färdigkokta kidneybönor
  • 0,5 dl finhackad lök
  • 0,5 dl fint hackade tomater
  • 2 msk grön chili
  • 3 msk pressad citron
  • 2 msk hackad koriander till garnering
  • Salt
  • Olja

Så här gör du

  1. Rosta naanbröd på medelhög värme eller stek i lite olja.
  2. Blanda kidneybönor, lök, tomater, chili och salt i en skål. Smaka av med salt och citronsaft.
  3. Ordna naanbröd på ett serveringsfat och strö över blandningen på nan brödet i ett jämnt lager. Garnera med koriander och servera genast!

produkter i receptet