Vegetarisk pasta carbonara med svamp och bönor
Vår vegetariska pasta carbonara får en härlig umamismak av färsk svamp istället från kött. Lägg till våra svenska borlottibönor, och vips har du en Carbönara! Servera gärna med en sallad på cocktailtomater, rödlök och basilika!
-
Tillagningstid20 minuter
-
Receptet ger:4 portioner
Ingredienser
- 500 g Kungsörnen Bönpasta Spaghetti
- 1 förp (380 g) GoGreen Svenskodlade färdigkokta borlottibönor
- 100 g gröna ärtor (lätt uppvärmda)
- 200 g blandad svamp
- 1 gullök
- 2 klyftor vitlök
- 1,5 dl grädde
- 4 st äggulor
- 50 g parmesan
- Svartpeppar
- Persilja
Så här gör du
- Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Skiva och stek svampen, löken och vitlöken i lite smör.
- Vispa ihop grädde och parmesan i en bunke. Värm upp gräddblandningen och häll ner den avrunna pastan.
- Vänd ner äggulorna. Servera med bönor, ärtor, svamp, finhackad persilja, parmesan och nymald svartpeppar.