Vegetarisk pastasallad med bönor & grillad halloumi
Vad smakar bättre än en pastasallad på sommaren? Här kommer en variant med två sorters svenskodlade bönor och halloumi för en härlig sälta.
-
Tillagningstid20 minuter
-
Receptet ger:6 portioner
Ingredienser
- 1 förp (380 g) GoGreen Svenskodlade färdigkokta svarta bönor, väl sköljda
- 1 förp (380 g) GoGreen Eko färdigkokta kidneybönor, väl sköljda
- ½ förp (190 g) GoGreen Ekologiska Majskorn, avrunna
- 300 g halloumi i skivor
- 150 g Kungsörnen Bönpasta
- 100 g sallad
- 250 g cocktailtomater
- 150 g valnötter
- salt & peppar
Tillbehör:
- Vinägrett
Så här gör du
- Koka pastan enligt anvisning på paketet, spola den kall och låt rinna av.
- Blanda alla ingredienser till salladen utom halloumi, och blanda med vinägrett. Grilla halloumin på bägge sidor tills den är gyllenbrun.
- Toppa salladen med halloumi och servera genast.