Vegetarisk poke bowl med asiatiska smaker och svarta bönor

Poke bowl har blivit en modern favorit. Välj själv vilka ingredienser du gillar, hacka upp dem fint och presentera i en snygg skål. Här i vegetarisk tappning med linspasta, bönor och massvis med grönsaker.

  • Tillagningstid
    20 minuter
  • Receptet ger:
    4 portioner

Ingredienser

Picklad rödlök:

  • 2 st rödlökar
  • 1 dl ättika
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten

Så här gör du

  1. Skiva rödlök och lägg i vatten, ättika och socker. Koka upp och dra sedan av värmen. Låt dra i 10 min.
  2. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Hacka och riv grönsakerna.
  3. Lägg upp pastan, bönorna och grönsakerna i små högar i fyra skålar. Toppa med koriander, tunt skuren chili, sesamfrön och picklad rödlök.
  4. Servera med en klick färdigköpt Srirachamajonnäs.