Vego-tacos med bönor, rostad majs och chilihummus med lime

Vegetariska tacos med färdigkokta bönor går lika snabbt att laga som den "vanliga" fredags-tacon, och är minst lika goda. 

  • Tillagningstid
    20 minuter

Ingredienser

Chilihummus

Så här gör du

  1. Vegotacos: Spola bönor och majs under kallt vatten i ett durkslag och låt dem rinna av.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna på medelvärme, lägg i majsen och vänta tills de börjar poppa och får färg. Lägg i bönorna så de blir varma, salta och peppra.
  3. Servera direkt i tortillabröd med sallad, chilihummus, crème fraiche och majs.
  4. Chilihummus: Spola bönorna under kallt vatten i ett durkslag och låt dem rinna av.
  5. Lägg alla ingredienser i en matberedare med kniv (eller använd mixerstav) och mixa slätt.
  6. Smaka av med salt.