Heta böntacos med vegetariska tillbehör

Tacos när de är som bäst – med egna kryddor och färdiga på en kvart. Srirachasås och ingeäfra ger ett gott sting, toppa med grönsaker!

  • Tillagningstid
    15 minuter
  • Receptet ger:
    4 portioner

Ingredienser

Till servering:

  • Tacoskal
  • Sallad
  • Tomat
  • Rödlök
  • Salsa

Så här gör du

  1. Häll olivoljan i en kastrull och tillsätt fint hackad lök, spiskummin och riven ingefära. Låt puttra någon minut under omrörning tills dess att löken är genomskinlig.
  2. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka på svag värme i cirka 5 minuter.
  3. Beroende på önskad konsistens, mosa eller ät röran som den är. Servera gärna med koriander och en klick crème fraiche.
  4. Servera med tacoskal, grönsaker och salsasås.