Vegetarisk mac n cheese med tomat- & bönsallad

Bjud på en fräsch bönsallad med svenskodlade bönor, rödlök och tomat till din mac and cheese. Och du, det är bönor från Sverige i pastan vi rekommenderar också!

  • Tillagningstid
    40 minuter
  • Receptet ger:
    4 portioner

Ingredienser

Bönsallad

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200°. Smält smöret och vispa i mjölet. Häll på mjölken, låt tjockna.
  2. Tillsätt grädde, salt, peppar. Rör ner osten, spara lite till topping. Koka pastan två minuter kortare än angivet.
  3. Blanda pastan med oströran, häll i smörad ugnsform. Strö över resten av osten, panko och parmesan. Gratinera ca 20 minuter.
  4. Hacka tomat och rödlök. Blanda med resten av bönsalladens ingredienser. Servera mac & cheese med bönsalladen.