Chokladbräck med blandade frön
Choklad tillsammans med den nötiga smaken från solros- och pumpakärnor utgör en oslagbar kombo. Given favorit till eftermiddagsfikat!
-
Tillagningstid10 minuter
-
Receptet ger:1 plåt
Ingredienser
- 400 g choklad, minst 70 % kakaohalt
- 1 dl GoGreen Svenskodlat Helt Linfrö
- 1 dl GoGreen Solroskärnor
- 1 dl GoGreen Pumpakärnor
Så här gör du
- Förbered en 20 cm x 30 cm form med bakplåtspapper i botten att hälla chokladen i.
- Smält den mörka chokladen i vattenbad.
- Blanda linfrö, solroskärnor och pumpakärnor i en skål till en frömix.
- Fördela ⅔ av frömixen i den smälta chokladen och rör om till en jämn smet.
- Häll smeten på bakplåtspappret och strössla sist över återstoden av frömixen.
- Låt stelna.
- Bryt loss bitar i önskad storlek vid servering.