Mungbönsallad med färska örter
En läcker sallad med små, fina mungbönor tillsammans med mycket grönsaker och färska örter. Ett måste för sommarens middagar!
- 
                                        Tillagningstid30 minuter + blötläggning
 - 
                                        Receptet ger:4 portioner
 
Ingredienser
- 2 dl GoGreen Mungbönor (torra), blötlagda i 8 timmar.
 - 1 dl finhackad persilja.
 - 1 kruka färsk myntablad, grovt hackade
 - 6-8 salladslökar
 - 1 grön paprika, tärnad
 - 3 medelstora tomater, tärnade
 - 1 vitlöksklyfta, finhackad
 - ¼ tsk mald svartpeppar
 - ½ tsk havssalt
 - 3 msk färsk citronsaft
 - 3 msk olivolja
 - ½ dl GoGreen Pumpakärnor
 - ½ dl tärnade svarta oliver
 
Så här gör du
- Koka mungbönorna i 12 min enligt anvisningen på förpacknignen.
 - Blanda i en stor skål, tillsammans med vitlök, salt, peppar, citron och olivolja. Ställ åt sidan.
 - När bönorna har svalnat, blanda mungbönor med grönsaksblandningen. Smaka och justera kryddor om så önskas.