Vegoburgare
Burgarna, som är väldigt köttlika, är på 80 gram och är rosaaktiga i färgen. De fungerar att smasha men använd ett något lägre tryck än för en högrevsburgare. För bästa resultat, stek dem gärna halvtinade på medeltemperatur i en grillpanna.
Läs mer om vegoburgarnaVegobollar
Bollarna är förstekta men inte ätfärdiga. För att få bästa resultat, stek i fett för att få till en härligt krispig yta. Rapsolja eller margarin går lika bra som smör om du vill ha dem helt veganska. Stek på medeltemperatur.
Läs mer om vegobollarnaVegofärs
Färsen kommer förstekt men den vinner på att brynas på med lite fett. Du steker den med fördel direkt från fryst. Tänk på att färsen är ganska törstig och kräver mycket vätska och något mer kryddor än vanligt. När du gör en sås, exempelvis en bolognese, behöver färsen faktiskt inte stekas alls utan du kan lägga den direkt i såsen.
Läs mer om vegofärsen